Κατηγορία προϊόντων
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Χονδρόσυρμα μέσω μηχανημάτων τύπου έκρηξη

1. η εφαρμογή αυτής της μηχανής: αυτό βολή αμμοβολής μηχάνημα είναι κατάλληλο για να αφαιρέσει τη σκουριά και καθαρίστε την επιφάνεια του χονδροσύρματα. Χρήση έκρηξη τροχό / τουρμπίνα η οποία παράγεται από την προηγμένη τεχνολογία throwi

Features

1. η εφαρμογή αυτής της μηχανής:

Αυτό βολή αμμοβολής μηχάνημα είναι κατάλληλο για κατάργηση σκουριά και καθαρίστε την επιφάνεια του χονδροσύρματα.

Χρήση έκρηξη τροχό / τουρμπίνα η οποία παράγεται από την προηγμένη τεχνολογία που ρίχνουν τέσσερα μετοχές ακτίνων να χτύπημα το ταχέως μεταβαλλόμενο περιμετρικής σύρμα και αυτό μπορεί να αφαίρεση στο στρώμα της σκουριάς και του αζώτου, και να αποκτήσει έτσι καθαρό μέταλλο επιφάνεια, μεταλλικά προϊόντα κατασκευή χρήση αυτή η μηχανή και οφέλη που έχουν ως εξής:

Αφαίρεση σκουριάς και το στρώμα οξειδίου στην επιφάνεια του καλωδίου.

Μετά την ανατίναξη, σύρμα ράβδο επιφάνεια παρουσιάζει μια ομοιόμορφη τραχύτητα, η οποία θα βοηθήσει να αυξήσει την πρόσφυση του το αλουμίνιο επιστρωμένα χαλκού επιστρωμένα, επένδυση στολή θα πέσει ποτέ μακριά.

Εξαλείψει το εσωτερικό άγχος που δημιουργούνται κατά τη διαδικασία σχεδίασης σύρμα.

Αύξηση της επιφάνειας εκτατή δύναμη σύρμα και αντίσταση να τονίσω διάβρωση πυρόλυση, μόνιμη ζωή. Το μηχάνημα είναι κατάλληλο καλύτερα μοντέλα για σύρμα οξείδιο της επιφάνειας του δέρματος θεραπεία.


1) ενιαίο καλώδιο βολή αμμοβολής μηχάνημα:

WireShotBlastingMachine πηνίο σύρμα ράβδο βολή αμμοβολής μηχάνημα για τον καθαρισμό του Surface2):

Σύρμα ράβδο βολή αμμοβολής μηχάνημα για τον καθαρισμό της επιφάνειας

2. τα χαρακτηριστικά της μηχανής:

1. απόδοση είναι υψηλή, αφού ανατινάξεις στην επιφάνεια καλώδιο είναι καθαρό, δείχνει μεταλλικό χρώμα.

2. τον τροχό έκρηξη είναι εξοπλισμένο με ειδικό σχήμα της λεπίδας, συμπυκνωμένο ανατινάξεις τα πλάνα είναι πυκνότητα και τη βελτίωση της παραγωγικότητας.

3. the το σύρμα είναι χωρίζονται κατά διαστήματα από προσανατολισμένη διάστημα, ώστε να ελέγχουν την ταλάντευση του σύρματος καθαριστεί και να επιτευχθεί ο σκοπός καθαρισμού.

4. υιοθετεί πολλά εγχώριων και ξένων προηγμένη τεχνολογία, το τεχνικό περιεχόμενο των λειτουργικά στοιχεία αυξάνονται έτσι ώστε η μηχανή τρέχει χαμηλό ποσοστό ελαττωμάτων, υψηλό ποσοστό της μπότας. Την επίδραση σφράγισης είναι καλή, να φτάσει να καθαρίσει το περιβάλλον Δείκτης απαιτήσεις προστασίας του περιβάλλοντος.

Εμείς θα σας προτείνουμε το σωστό μηχάνημα σύμφωνα με το αντικείμενο εργασίας και την απαίτησή σας.

Είναι αφιερωμένη σε καθαρό χάλυβα, χονδροσύρματος, γύρω από το φραγμό, μπαρ shotblast καθαρίζοντας εξοπλισμό. Μπορεί στο πρωτότυπος κατάσταση της επιφάνειας του χάλυβα με ισχυρό πλάνο, να απαλλαγούμε από το στρώμα της σκουριάς στο του, συγκόλλησης σκωρία και κλίμακα, να αποκτήσουν ομοιόμορφη μεταλλική στιλπνότητα, προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα της λήξης του χάλυβα και αντιδιαβρωτική επίδραση. Αυτή η μηχανή μπορεί να υποστηρίξει άμεσα για κρύο κληρωτίδα για τη βελτίωση της ποιότητας των ΨΥΧΡΩ.

Μηχανήματα αμμοβολής ράβδο σύρμα Shot έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των χρηστών και ένα νέου τύπου ειδικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό από ειδικό χάλυβα, σύρμα αμμοβολής εξοπλισμός. Είναι η αρχική κατάσταση του χάλυβα επιφάνειας ανατινάξεις επιβάλλει ισχυρή, να απαλλαγούμε από το στρώμα της σκουριάς, συγκόλλησης σκωρία και κλίμακα, και να αποκτήσει έτσι μια ομοιόμορφη μεταλλική στιλπνότητα, προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα και το φινίρισμα του χάλυβα διάβρωση επίδραση.

Αυτή η σειρά εξοπλισμού χρησιμοποιεί όλους τους προστατεύει και το μη-pit σχεδιασμό, και είναι disposited σύρμα ράβδοι ειδικού σκοπού δύναμη ενσωματωμένο στροφείο κεφάλια, τα αναλώσιμα υλικά είναι μερικές, η αντικατάσταση είναι απλή γρήγορα, η απόδοση της παραγωγής είναι εξαιρετικά υψηλή.

Παρουσιάζει ακόμη και τραχύτητας της επιφάνειας ράβδοι σύρμα μετά η αμμοβολή, το οποία αυξάνει ένα πακέτο αλουμινίου, του χαλκού, προκαλεί το φάκελο ποτέ ακόμη και πτώση μακριά, αποβάλλει το άγχος διάστημα που σε το χονδροσύρματα όταν αντλώντας διαδικασία παράγει, αυξάνουν την αντοχή σε εφελκυσμό, καθώς και την απόδοση διάνοιξης Αντιστρες διάβρωση της επιφάνειας του χονδροσύρματα, αποκτά τη μόνιμη διάρκεια ζωής.

Τεχνική παράμετρος για του βολή αμμοβολής μηχάνημα

μοντέλοQXII40QXII24
Διάσταση της χονδροσύρματος5.5-40mm6-24mm
Ταχύτητα της διαδικασίας10-120m/min20 ~ 150m/min
Ποσότητα του τροχού44
Τροχού δύναμη18.5kw22KW
Κατανάλωση ισχύος100kw162.75KW
Συνολική διάσταση3440x1575x3630mm3200x1800x4500mm


Εμείς θα σας προτείνουμε το σωστό μηχάνημα σύμφωνα με το αντικείμενο εργασίας και την απαίτησή σας.

Τα χαρακτηριστικά της μηχανής:
1Υψηλής απόδοσης και εξοικονόμηση ενέργειας, αυτοματισμού, εξοικονόμηση ανθρώπινου δυναμικού, στο atime επεξεργασίας
2Αντί για πάστωμα, προστασία του περιβάλλοντος, λιγότερο επενδύσεων.
3Εκτός από συμπαγή δομή, βάσει της έκτασης ενός χώρου, χωρίς θεμέλια.
4Απλή δομή, εύκολη συντήρηση.
5Βελτίωση της αντίστασης κούραση, την εξάλειψη των εσωτερικών στρες το.

Hot Tags: Χονδρόσυρμα μέσω έκρηξη τύπου μηχανές, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, προϊόντα νεότερο, υψηλής ποιότητας,
Συναφή προϊόντα
E-mail to us
Κατηγορία προϊόντων
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO ΜΗΧΑΝΉ Α.Ε.