Κατηγορία προϊόντων
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Swing αυτόματη μηχανή κρεβάτι

Κρεβάτι ταλάντευσης αυτόματη μηχανή είναι η εισαγωγή της disamatic προηγμένη τεχνολογία, την έρευνα και την ανάπτυξη του βολή αμμοβολής μηχάνημα σε συνδυασμό με την εταιρεία μας σχεδόν είκοσι χρόνια εμπειρίας στην manuf

Features

Κρεβάτι ταλάντευσης αυτόματη μηχανή είναι η εισαγωγή της disamatic προηγμένη τεχνολογία, την έρευνα και την ανάπτυξη του βολή αμμοβολής μηχάνημα σε συνδυασμό με την εταιρεία μας σχεδόν είκοσι χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή την έναρξη της μια νέα έκρηξη καθαρίζοντας εξοπλισμό. Για ένα μεγάλο αριθμό μικρών προϊόντων χύτευσης, σφυρηλάτηση, μπορούν να καθαριστούν συγκόλλησης καθαρισμό έκρηξη. Το κυρτό κοίλη επιφάνεια από το βλήμα κάλυψη > 95%, μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των διαφόρων υλικών ανατίναξης διαδικασία. Δύο κομμάτι προς κατεργασία στίλβωση μοντέλων κεφάλι μια καθαρή μέχρι 1500 κιλά προωθητήρα, τρεις στίλβωση μοντέλων κεφάλι μπορεί να είναι μια καθαρή μέχρι 2500 kg κομμάτια? Αυτόματος έλεγχος PLC, μπορούν να πραγματοποιήσουν συνεχή παραγωγή λειτουργία. Και σε σύγκριση με την παραγωγή των μεγάλων, σταθερή χάλυβα παραδοσιακό πρόγραμμα ανίχνευσης βολή αμμοβολής μηχάνημα την κλίση και κυλίνδρου ανατινάξεις, χαμηλό ποσοστό αποτυχίας? να ενημερώσετε τα πιο πρόσφατα προϊόντα.

Ο εξοπλισμός που μεταφέρουν συσκευή για ένα ανώτερο άνοιγμα των πολλαπλών γωνία κρεβάτι ταλάντευσης, γύρω από τον επιμήκη άξονά του, όπως 120 μοίρες ταλαντεύεται μπρος-πίσω. Το σχήμα πολλαπλών γωνία που εξασφαλίζει τη χύτευση του σταθερού κύκλου εργασιών. Συσκευή αμμοβολής είναι διατεταγμένα σε είναι στην κορυφή της σκυροδέτησης, να διασφαλίσει ότι το φύσημα εξώθησης ροής μπορούν να όλα άμεση δράση έριξαν τη χύτευση. Σε περίπτωση εκφόρτωσης, πολυ γωνία στροφή κρεβάτι άνοιγμα κάτω, καθαρίζονται χύτευση εκφόρτωση στην δόνησης της στο χαμηλότερο σημείο, τότε αυτόματα μεταφέρθηκαν πίσω για τη φόρτωση θέση να δεχτεί την χρέωση. Το μηχάνημα καθαρισμού Shotblast σειρά έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

1 η δομή κρεβάτι ταλάντευσης, ξεπεράσει την κάρτα οριζόντια τύμπανο και χάλυβα αμμοβολής ερπυστριοφόρο μηχάνημα ρήξης του δεσμού.

2 υδραυλική αυτόματη φόρτωση και εκφόρτωση τη μεταφορά δόνησης μπορούν να πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα, ασφαλή και αξιόπιστα, υψηλής παραγωγικότητας.

3. το μοναδικό multi γωνία κρεβάτι όργανο σχεδιασμού, μπορεί να κάνει το κομμάτι προς κατεργασία στο κρεβάτι ταλάντευσης διατηρούνται τροχαίο, σε μια ποικιλία περίπλοκη δομή των μικτών χύτευση να καθαρίσετε το εκτίναξης.

5. το μηχάνημα μπορεί να δεν μόνο διακοπτόμενη λειτουργία, ισχύει καθαρά σε μεσαίου και μικρού παρτίδας· λόγω της μοναδικής δομής, μπορεί να εύκολα να ενσωματωθούν σε συνεχή γραμμή παραγωγής.

Τεχνικές παράμετροι

Δωμάτιο ανοίγοντας μέγεθος (πλάτος * ύψος) 1000 x 300 mm

Κάλλιστο καθαρισμό κομμάτι μήκος (mm) 1000-10.000

Μέγιστη δομικού στοιχείου (πλάτος x ύψος) 800 x 250 mm

Rollgang μήκος (m) 8

Ισχύς (kw) 2.2

Ο κύλινδρος που χωρίζουν κατά διαστήματα (mm) 600

Ο αριθμός των (α) 4 βολή αμμοβολής μηχάνημα

Το συνολικό ποσό της ανατίναξης (kg/min) 4 x 180

Ο στρόβιλος συνολικής ισχύος (kw) 30

Αναλήψεως 45t/h

Σκόνη αφαίρεση ανεμιστήρας ισχύς (kw) 7.5

Όγκος αέρα (m3/h) 9900

Αριθμός των φυσίγγιο φίλτρου (8)


Hot Tags: κούνια κρεβάτι αυτόματη μηχανή, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, προϊόντα νεότερο, υψηλής ποιότητας,
Συναφή προϊόντα
E-mail to us
Κατηγορία προϊόντων
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO ΜΗΧΑΝΉ Α.Ε.