Κατηγορία προϊόντων
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Γύρο μπαρ έκρηξη μηχανή

Μηχανήματα αμμοβολής γύρο μπαρ Shot είναι το κυλίνδρου μπαρ βολή αμμοβολής μηχάνημα, που χρησιμοποιείται κυρίως σε χάλυβα, κτίρια, γέφυρες και άλλες βιομηχανίες με χάλυβα billet, μπαρ, χάλυβα δομή για την εξάλειψη στρες, εκ νέου

Features

Μηχανήματα αμμοβολής γύρο μπαρ Shot είναι το κυλίνδρου μπαρ βολή αμμοβολής μηχάνημα, που χρησιμοποιείται κυρίως σε χάλυβα, κτίρια, γέφυρες και άλλες βιομηχανίες με χάλυβα billet, μπαρ, χάλυβα δομή για την εξάλειψη στρες, αφαιρέστε το στρώμα οξειδίου και σκουριά επιφάνεια καθαρισμού.

Μπαρ, γραμμή παραγωγής billet ρωγμή γενικά ανίχνευση τερματικό να δεχθεί, δεν έχει σημασία τι είδους εξεταστικές μεθόδους, εκ των προτέρων ανατινάξεις σκουριά και απαιτούνται εκτός από το στρώμα οξειδίου. Η εταιρεία αμμοβολής μηχάνημα από singlet κάθετη έκρηξη προσέγγιση της εργασίας, τοποθετείται γενικά στη front-end εξοπλισμό δοκιμής. Επεξεργασία ημικατεργασμένων προϊόντων υψηλής ποιότητας και σούπερ εξευγενισμένα πλήρως χρήση μηχανογραφικού χάλυβα γραμμή, χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό του εξοπλισμού εργασίας, να καταστήσει τη διαδικασία της εφοδιαστικής παραμένει συνεχής. Επιπλέον, το αμμοβολής μηχάνημα επίσης μπορούν να χωρίσουν χωρίς σύνδεση.

Η εφαρμογή αυτής της μηχανής:

Αυτή σειρά εξοπλισμοί Χρησιμοποιήστε όλους τους προστατεύει και το μη-pit σχεδιασμό, και είναι disposited σύρμα ράβδοι ειδικού σκοπού δύναμη ενσωματωμένο στροφείο κεφάλια, τα αναλώσιμα υλικά είναι μερικές, η αντικατάσταση είναι απλή γρήγορα, η απόδοση της παραγωγής είναι εξαιρετικά υψηλή.

1. Αφαιρέστε την σκουριά και οξείδιο στρώμα στην επιφάνεια του καλωδίου.

2. μετά την ανατίναξη, σύρμα ράβδο επιφάνεια παρουσιάζει μια ομοιόμορφη τραχύτητα, η οποία θα βοηθήσει να αυξήσει την πρόσφυση του το αλουμίνιο επιστρωμένα χαλκού επιστρωμένα, επένδυση στολή θα πέσει ποτέ μακριά.

3. εξάλειψη των εσωτερικών στρες που δημιουργούνται κατά τη διαδικασία σχεδίασης σύρμα.

4. αύξηση της επιφάνειας εκτατή δύναμη σύρμα και αντίσταση να τονίσω διάβρωση πυρόλυση, μόνιμη ζωή. Το μηχάνημα είναι κατάλληλο καλύτερα μοντέλα για σύρμα οξείδιο της επιφάνειας του δέρματος θεραπεία.

Οι επιδόσεις της πυροβόλησε Blaster για χάλυβα γραμμή:

Το μέγεθος του κομματιού προς κατεργασία: 7-32mm, η ταχύτητα καθαρισμού: Max.40-90M/min

Πυροβόλησε Blaster για χάλυβα μπαρ:

Ειδική σχεδίαση με βάση τις απαιτήσεις του πελάτη είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας και εάν χρειάζεστε τη μηχανή μας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή, θα σας δώσουμε τις καλύτερες υπηρεσίες.

Κύρια χαρακτηριστικά της μηχανής Shot έκρηξη Wire γραμμή:

Χρησιμοποιείται για να αφαιρέσει οξειδωμένη επιφάνεια, σκουριά και άλλα θέματα σχετικά με όλα τα είδη των καλωδίων μεταλλική επιφάνεια.

Μπορεί να βελτιώσει τα τεχνοτροπικά χαρακτηριστικά των καλωδίων, ενίσχυση της αντίστασης, προώθηση της ποιότητας των προϊόντων και μείωση του εργατικού δυναμικού και ρύπανση στο χώρο εργασίας.


Όχι.ΣτοιχείοΔείκτης
1Ανοίγοντας μέγεθος της μηχανήςW * Hmm
2Σύστημα κυλίνδρωνΤο εύρος τη μεταφορά ταχύτητα
(Μεταβλητό κανονισμό ταχύτητας συχνότητας, χρησιμοποιώντας μετατροπέας συχνότητας)
4Derusting βαθμού ποιότηταςΚαθαριότητα: Τραχύτητα Sa2-2.5 (Σουηδικό πρότυπο)
καθορίζεται από χάλυβα προδιαγραφές.
5Λειαντικά (υλικό)?0,8 ~ 1,5 (χάλυβα βολή/χάλυβα cut πυροβόλησε)
6Απαέρια εκπομπώνπληρούσε το κριτήριο GBJ4-73
7Δύο σταδίων σκόνη σύστημα αφαίρεσης
(φίλτρο, υποστροφή)
Συνολικό ΡΟΗ
Ισχύς ανεμιστήρα
8Βαρύτητας διευθέτηση σύστημαΜπορούν να εγκατασταθούν μέγεθος 0,1-0,5 μικρό πυροβόλησε χάλυβα
9Έκρηξη τροχό (υψηλής ταχύτητας στρόβιλος)QTY x ΙΣΧΎΣ x απόδοσης
10Electrocal βαλβίδα πύλη ελέγχουMax. προμηθεύουν λειαντικό ποσό
11Κυκλοφορικό σύστημα (Ασανσέρ
διαχωριστικό, τη μεταφορά)
Λειαντικό κυκλοφορούν όγκουHot Tags: γύρο μπαρ έκρηξη μηχανή, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, προϊόντα νεότερο, υψηλής ποιότητας,
Συναφή προϊόντα
E-mail to us
Κατηγορία προϊόντων
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO ΜΗΧΑΝΉ Α.Ε.