Κατηγορία προϊόντων
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Εναέρια σιδηροδρομικές μηχανές έκρηξη

Εφαρμογή γενικά έκρηξη σιδηροδρομικών μηχανών: γενικά σιδηροδρομικές μηχανές έκρηξη χρησιμοποιείται κυρίως για να καθαρίσετε και να ενισχύσει την επιφάνεια του χάλυβα δομικών μερών, χύτευση εξαρτημάτων, μερών κραμάτων αλουμινίου και άλλα sp

Features

Εφαρμογή των ΓΒΕ σιδηροδρομικών μηχανών έκρηξη:

Εναέρια σιδηροδρομικές μηχανές έκρηξη χρησιμοποιείται κυρίως για να καθαρίσετε και να ενισχύσει την επιφάνεια του χάλυβα δομικών μερών, χύτευση εξαρτημάτων, μερών κραμάτων αλουμινίου και άλλα ανταλλακτικά.

Άγκιστρο βολή αμμοβολής μηχάνημα χρησιμοποιείται ευρέως για τη σφυρηλάτηση βιομηχανία, σφυρηλάτηση μηχανήματα, βιομηχανία σιδήρου και χάλυβα.

Άγκιστρο βολή αμμοβολής μηχάνημα είναι big αμμοβολής εξοπλισμός καθαρισμού, κυρίως από το δωμάτιο τον καθαρισμό shot έκρηξη, βολή αμμοβολής μηχάνημα συναρμολόγηση, ανυψωτικό μηχάνημα, διαχωριστικό, βολή αμμοβολής μηχάνημα ηλεκτρικό σύστημα και άλλα εξαρτήματα.

Αυτή κρεμάστρα γενικά σιδηροδρομικές μηχανές Blast είναι ένα είδος υψηλής ισχύος βολή αμμοβολής μηχάνημα με μη-pit.

Μεγάλο εσωτερικό διαθέσιμο χώρο καθαρισμού, συμπυκνωμένης δομή και επιστημονική μελέτη. Μπορεί να σχεδιάζονται και να κατασκευάζονται σύμφωνα με τη σειρά.

Κανένα ειδικό αίτημα για τη δομή του αντικειμένου εργασίας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορα είδη κομματιών προς κατεργασία.

Χρησιμοποιείται ευρέως στον καθαρισμό και την ενίσχυση για το εύθραυστο ή ακανόνιστα διαμορφωμένα μέρη, μεσαίου μεγέθους ή μεγάλα τμήματα, Die Cast τμήματα, αφαίρεση άμμο και εξωτερικό φινίρισμα.

Μπορεί να εξοπλιστεί ως μέρος μιας γραμμής επεξεργασίας.

Εναέρια σιδηροδρομική Machiness έκρηξη είναι καθιερωμένου μοντέλου αμμοβολής μηχάνημα, τη διάμετρό της εργασίας των κυλίνδρων 900 και 1300 mm, ύψος από 1300 3500 mm. τυποποιημένα πρότυπα με την ρίχνοντας τους first7 μήνες, το ωφέλιμο φορτίο μέγιστο 10, 000 kg, και αποτελεσματικότητα της παραγωγής, της αυτή βολή αμμοβολής μηχάνημα είναι αρκετά υψηλή, ευελιξία ζωής είναι αρκετά μεγάλο και είναι ιδανικό για τον καθαρισμό των όργανα ενδυνάμωσης , και εύκολος να λειτουργήσει, το κομμάτι προς κατεργασία, να υποστούν επεξεργασία απλώς να φορτώσετε το μηχάνημα, πατήστε το κουμπί start, και μετά από ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (λεπτά usually7), να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία καθαρισμού, αφαιρεθεί όλα σκόνη και υπολειμματική σφαιρίδια, εφαρμόζονται κατά κύριο λόγο σε μια ποικιλία από επεξεργασία επιφάνειας μεγάλο χύτευσης, σφυρήλατα, δομικών εξαρτημάτων, θερμική επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένων των κομματιών προς κατεργασία εύθραυστα και ακανόνιστο σχήμα. Κατάλληλο για πολυειδικής, μεσαίες και μικρές ποσότητες της χύτευσης και της σφυρηλάτησης και συγκόλλησης μέρη του καθαρισμού επιφάνειας ή ενίσχυση, ειδικά για thinwalled επίμηκες αφή καθαρισμού επιφάνειας ή ενίσχυση καταλληλότερη. Είναι σε θέση στο αρχικό μέλος στην ατσάλινη επιφάνεια να επιβάλει μια ισχυρή έκρηξη, να αφαιρέσει την επιφανειακή σκουριά και συγκόλλησης σκωρία και οξείδιο του φινίρισμα και να αποκτήσει έτσι ορισμένες ομοιόμορφη μεταλλική στιλπνότητα επιφάνεια να αφαιρέσετε στρες και βελτίωση της ποιότητας και το τέρμα της διάβρωσης χάλυβα επιδόσεις.

700 * 1200MM 0 .5T180KG * 2
7.5 KG * 223KW900 * 1600MM 1 .0T240KG * 2
17.7 KG * 236KW1000 * 1850MM 1 .0T240KG * 2
17.7 KG * 239KWΣχεδιάζονται και κατασκευάζονται σύμφωνα με το κομμάτι προς κατεργασία size2.0T-20.0TAccording να τις προδιαγραφές σχεδιασμού πυροβόλησε εύλογο χρονικό artifactsShot μέγεθος σύμφωνα με το ποσό της εξουσίας και τα βοηθητικά εξαρτήματα

Λειτουργία
Μέγεθος του καθαρισμού κομμάτιMax. Ύψος ανύψωσηςΣυνολικά ανατινάξεις ικανότηταΣυνολικής ισχύος
Q376D/S
KTHG-6
Q3710D/S
KTHG-10
QG3710D/S
KTHG-10ΣΤ
Q3720/30/50/80
KTHG-20/30/50
Hot Tags: έκρηξη ΓΒΕ σιδηροδρομικές μηχανές, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, προϊόντα νεότερο, υψηλής ποιότητας,
Συναφή προϊόντα
E-mail to us
Κατηγορία προϊόντων
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO ΜΗΧΑΝΉ Α.Ε.