Κατηγορία προϊόντων
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Ευέλικτη κυλίνδρου μηχάνημα έκρηξη

Ευέλικτη κυλίνδρου έκρηξη μηχανή μπορεί να αφαιρέσει από τις ρίψεις άμμου και πυρήνες, βολικό για σφυρηλάτησης και χύτευσης για θεραπεία, αμμοβολής αναμιγνύεται επεξεργασία επιφάνειας. Βολή αμμοβολής μηχάνημα από να επιπλεύσει

Features

Ευέλικτη κυλίνδρου έκρηξη μηχανή μπορεί να αφαιρέσει από τις ρίψεις άμμου και πυρήνες, βολικό για σφυρηλάτησης και χύτευσης για θεραπεία, αμμοβολής αναμιγνύεται επεξεργασία επιφάνειας. Αμμοβολής μηχάνημα από να επιπλεύσει παραγωγικότητα, να κρατήσει το υψηλό επίπεδο της αμμοβολής αποδοτικότητα επεξεργασίας. Λειτουργία και πολυ αυλάκι γωνία να εξασφαλίσει χύτευση μαλακό ρολό, εξασφαλίζουν ότι η χρήση του χάλυβα πυροβόλησε ενεργειακή βελτιστοποίηση. Το αμμοβολής εξοπλισμός εύκολα σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες γραμμές παραγωγής.

Διάταξη της αμμοβολής αίθουσα σώμα και βολή αμμοβολής μηχάνημα ήταν μετά την προσομοίωση υπολογιστή 3D δυναμική εκτόξευσης καθορισμό που επιτρέπουν τη ροή των βλημάτων που ρίχνονται την περιοχή κάλυψης του ακριβή κάλυψη στην επιφάνεια του αντικειμένου εργασίας, το βλήμα που επίσης ρίχνει το κομμάτι προς κατεργασία από την επιφάνεια του αντικειμένου εργασίας προς όλες τις κατευθύνσεις.

Η σειρά των μοντέλων είναι η χρήση υψηλής ταχύτητας περιστροφής του στροφείου. Σειρά βλήματα ρίχνονται προς το εσωτερικό του αντικειμένου εργασίας τύμπανο συνεχώς everted για τον καθαρισμό του κομματιού προς κατεργασία. Χρησιμοποιείται σε όλα τα είδη της χύτευσης, σφυρήλατα. Σφράγιση εξαρτημάτων, άνοιξη καθαρισμός άμμου, derusting, αφαίρεση των αλάτων και επιφανειακή σκλήρυνση. Ειδικά για το λεπτό-τοιχώματα και 1,6 απέκρουσε εργασία μπορεί να αποφύγει τη μείωση ζημιών μοντέλα αυτής της σειράς έχει το προηγμένο σχεδιασμό, λογική δομή, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, υψηλή αποδοτικότητα, εύκολο να εγκαταστήσει και να διατηρήσει.

Ο εξοπλισμός που μεταφέρουν συσκευή για ένα ανώτερο άνοιγμα των πολλαπλών γωνία κρεβάτι ταλάντευσης, γύρω από τον επιμήκη άξονά του, όπως 120 μοίρες ταλαντεύεται μπρος-πίσω. Το σχήμα πολλαπλών γωνία που εξασφαλίζει τη χύτευση του σταθερού κύκλου εργασιών. Συσκευή αμμοβολής είναι διατεταγμένα σε είναι στην κορυφή της σκυροδέτησης, να διασφαλίσει ότι το φύσημα εξώθησης ροής μπορούν να όλα άμεση δράση έριξαν τη χύτευση. Σε περίπτωση εκφόρτωσης, πολυ γωνία στροφή κρεβάτι άνοιγμα κάτω, καθαρίζονται χύτευση εκφόρτωση στην δόνησης της στο χαμηλότερο σημείο, τότε αυτόματα μεταφέρθηκαν πίσω για τη φόρτωση θέση να δεχτεί την χρέωση. Το μηχάνημα καθαρισμού Shotblast σειρά έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

1 η δομή κρεβάτι ταλάντευσης, ξεπεράσει την κάρτα οριζόντια τύμπανο και χάλυβα αμμοβολής ερπυστριοφόρο μηχάνημα ρήξης του δεσμού.

2 υδραυλική αυτόματη φόρτωση και εκφόρτωση τη μεταφορά δόνησης μπορούν να πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα, ασφαλή και αξιόπιστα, υψηλής παραγωγικότητας.

3. το μοναδικό multi γωνία κρεβάτι όργανο σχεδιασμού, μπορεί να κάνει το κομμάτι προς κατεργασία στο κρεβάτι ταλάντευσης διατηρούνται τροχαίο, σε μια ποικιλία περίπλοκη δομή των μικτών χύτευση να καθαρίσετε το εκτίναξης.

5. το μηχάνημα μπορεί να δεν μόνο διακοπτόμενη λειτουργία, ισχύει καθαρά σε μεσαίου και μικρού παρτίδας· λόγω της μοναδικής δομής, μπορεί να εύκολα να ενσωματωθούν σε συνεχή γραμμή παραγωγής.

Τεχνικές παράμετροι

Δωμάτιο ανοίγοντας μέγεθος (πλάτος * ύψος) 1000 x 300 mm

Κάλλιστο καθαρισμό κομμάτι μήκος (mm) 1000-10.000

Μέγιστη δομικού στοιχείου (πλάτος x ύψος) 800 x 250 mm

Rollgang μήκος (m) 8

Ισχύς (kw) 2.2

Ο κύλινδρος που χωρίζουν κατά διαστήματα (mm) 600

Ο αριθμός των (α) 4 βολή αμμοβολής μηχάνημα

Το συνολικό ποσό της ανατίναξης (kg/min) 4 x 180

Ο στρόβιλος συνολικής ισχύος (kw) 30

Αναλήψεως 45t/h

Σκόνη αφαίρεση ανεμιστήρας ισχύς (kw) 7.5

Όγκος αέρα (m3/h) 9900

Αριθμός των φυσίγγιο φίλτρου (8)


Hot Tags: ελαστικών ρόλεϋ έκρηξη μηχανή, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, προϊόντα νεότερο, υψηλής ποιότητας,
Συναφή προϊόντα
E-mail to us
Κατηγορία προϊόντων
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO ΜΗΧΑΝΉ Α.Ε.