Κατηγορία προϊόντων
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Έκρηξη τροχό

1. έκρηξη τροχό ταξινόμηση: έκρηξη τροχό για ζώνης και ροδών έκρηξη άμεση τύπου 2. Η έκρηξη τροχός είναι το βασικό μέρος της αμμοβολής μηχάνημα: 2.1 μας εταιρεία adpots WHEELBRATER τεχνολογία και μπορεί incr

Features

1. έκρηξη τροχό ταξινόμηση:

έκρηξη τροχό για ζώνη και άμεση τύπος ροδών έκρηξη

2. η έκρηξη τροχός είναι το βασικό μέρος της βολή αμμοβολής μηχάνημα:

2.1. μας εταιρεία adpots WHEELBRATER τεχνολογία και αυτό μπορεί να αυξήσει speed15 Λειαντικοί προβολής - 20%.

2.2 ειδική τουρμπίνα τύπου διαχωρίζοντας όγκο έγχυσης άμμο άμμο κάνουν αύξηση 20%

2.3 νέα καμπύλη τύπου ρεύμα του κόλπου πυκνωμένη ασπίδα, της επαγγελματικής ζωής αυξάνεται 2 φορές και το κόστος συντήρησης είναι μειωθεί 50%.

2.4. το ειδικό σχήμα των φρουρά πλάκα, φθορά αντίσταση είναι αυξήθηκαν κατά 150%

2.5 τεχνολογία ακριβείας επεξεργασίας για στροφείο

Έκρηξη τροχός είναι το κλειδί της airless αμμοβολής εξοπλισμός, τη μακροζωία του, εκπομπή υψηλή αποδοτική, χαμηλή θορύβου κλπ.

Άμεση οδηγείται έκρηξη τροχό

Άμεση οδηγείται έκρηξη ροδών είναι ένα είδος νέο σχέδιο, υψηλός-αποδοτικό έκρηξη τροχό, όμορφη εμφάνιση, συμπαγής comfi-σύνθεση του Συμβουλίου, χαμηλού θορύβου, οικονομία και περιβάλλον ψυχικής προστασία. Έχει τη μεγαλύτερη δύναμη και μεγαλύτερη ροή λειαντικά. Ρόδα οδηγείται έκρηξη ζώνη

Ζώνη οδηγείται έκρηξη τροχός είναι συμβατική, μεγάλο ποσοστό λειαντικά παγετώνας και καλή επίδραση καθαρισμού κ.λπ., είναι ανάγκη μέρος του airless shot φυσήματος καθαρίζοντας εξοπλισμό.

Καμπύλη blade έκρηξη τροχό

Καμπύλη blade έκρηξη τροχός είναι το πιο προηγμένο υψηλής απόδοσης για τον κόσμο στο στιγμή, τεράστια έκρηξη ταχύτητα και περιοχή, υψηλής απόδοσης, ομοιόμορφη καθαρισμό κλπ.

2. η έκρηξη τροχός είναι το βασικό μέρος της βολή αμμοβολής μηχάνημα: νέα τεχνολογία στροβίλων τροχό

Μετά την συναρμολόγηση τροχό δυναμικού αεροστροβίλου, πρέπει να έχουν μια υψηλή τιμή ανοχής της μορφή και θέση ακρίβεια, μας όλα στροβίλων τροχό που παράγονται mube να δοκιμαστεί και τη μέτρηση ελέγξει αυστηρά και δυναμικής ισορροπίας, δοκιμή (χρησιμοποιώντας τα γερμανικά Σενκ δυναμική ισορροπώντας μηχανή), μη ισορροπημένη ροπής είναι λιγότερο από 15Nmm και μείωση του θορύβου. Πλεονεκτήματα:

A) επειδή μειώνουν τη δίνη στην κορυφή λεπίδα, θορύβου μειώνει 6-7dB.

Β) καταραμένος βλήματα κατανέμονται ομοιόμορφα, επεκτείνετε την περιοχή βλήμα διανομής.

Γ) κέλυφος ευθυγραμμισμένος με λαβύρινθο ενδασφαλίζοντας πλάκα φθορά χύτευσης, έχει εξαιρετική επίδραση σφράγισης.

Δ) βολικό, χωρίς σύσφιξης εργαλείο συντήρησης.

Η έκρηξη τροχός είναι το βασικό μέρος της βολή αμμοβολής μηχάνημα:

Βολή αμμοβολής τροχούς με κινητήρα για Shotblasting μηχανή

Υπάρχουν τόσα πολλά κατεργασίας CNC μηχανές και μηχανές γραπτών μηνυμάτων στο εργοστάσιό μας

Ανατινάξεις τεχνολογία καθαρισμού είναι η πιό κοινή εφαρμογή της διεθνούς κοινότητας, οικονομικότερη και πιο αξιόπιστη μέθοδος καθαρισμού.

Έκρηξη τροχός είναι το βασικό συστατικό του το μηχάνημα καθαρισμού, Τεχνικοί δείκτες σχεδόν όλα εξαρτώνται από την απόδοση του τροχού έκρηξη.

Ανατινάξεις εξοπλισμού χρησιμοποιείται ευρέως στη χύτευση σε άμμο μακριά, χύτευση, σφυρηλάτηση, συγκόλλησης τμήματα, θερμική επεξεργασία της επιφάνειας καθαρισμό κομμάτια, χάλυβα και προφίλ από την επιφάνεια pretreatmentntact, έτσι η διαδικασία έχει καθαριστεί από τους περιορισμούς μέγεθος, σχήμα και βάρος προωθητήρα, καθώς φέρει το υψηλό άγχος της άνοιξης, άνοιξη και τα αλιευτικά εργαλεία, όπως μέρη της επιφάνειας του παραβολική ενίσχυση χάπια.

Καθαρισμό shot έκρηξη είναι ένα μηχάνημα καθαρισμού χρησιμοποιώντας υψηλής ταχύτητας μεγάλου βεληνεκούς shot μπάλα πυροβόλησε την μπάλα επιφάνειας καθαρισμό της μη - Shot co. τεχνολογίας καθαρισμού έκρηξη είναι η πιό κοινή εφαρμογή της διεθνούς κοινότητας, καθώς και την οικονομικότερη και πιο αξιόπιστη μέθοδος καθαρισμό (σκουριά).

Shot καθαρισμό έκρηξη είναι η αρχή λειτουργίας του την κινητική ενέργεια που πυροβόλησε μπάλα στην επιφάνεια του κομματιού προς κατεργασία αντίκτυπου. Πυροβόλησε καθαρισμό έκρηξη απόδοση εξαρτάται από τον αριθμό των shot μπάλα, μέγεθος, ταχύτητα και διεύθυνση της κρούσης. Ως εκ τούτου, η έκρηξη καθαρίζοντας μηχανή της οικονομικής, Τεχνικοί δείκτες πυροβόλησε σχεδόν εξ ολοκλήρου εξαρτώνται από την απόδοση.

Η εταιρεία μας στο σπίτι και στο εξωτερικό, προηγμένη τεχνολογία του τροχού έκρηξη. Τα περισσότερα μοντέλα έχουν στο σπίτι και στο εξωτερικό της αμμοβολής, τεχνολογία, προϊόντα και αξεσουάρ. Την ίδια στιγμή, κομμάτια φοριούνται στο υλικό, ζωή, πυροβόλησε ανατινάξεις τη συσκευή από τη στατική και δυναμική ισορροπία, να υποστηρίζουν τη χρήση του κομμάτια της αρχικής έρευνας εκεί.

Πλεονεκτήματα-μπορούμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά.

Εμείς μπορεί να επεξεργαστεί με βάση τις απαιτήσεις του χρήστη, μια λογική επιλογή γυρίστηκε ταχύτητα μπάλα, και peen ηλεκτρικής ενέργειας των παραμέτρων για την επίτευξη της peen για βέλτιστη απόδοση, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα του καθαρισμού peen.

Για παράδειγμα: όταν το άμμο ταχύτητα 70m/s, της αμμοβολής αποτελεσματικότητας μπορεί να είναι τόσο υψηλό as10kg/min. kw

Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση έκρηξη τροχό για να διευκολυνθεί η ταχεία

Μια ευθεία γραμμή από το vane τη ρόδα εισάγεται από το κέντρο του σώματος. Εργασία, φύλλα, ο ρόλος της φυγοκεντρικής δύναμης να βασίζονται σε σταθερό, χωρίς οποιοδήποτε σταθερό φωτιστικό. Η κατεδάφιση των οκτώ αφήνει μόνο 10-20 λεπτά. Επιπλέον, συσκευές σε αυτή τη σειρά μπορεί να κατεδαφιστεί αμμοβολής και φύλλα γύρο χάπι την ίδια στιγμή ελέγχου βαθμοί και προσανατολισμό σύνολα της φθοράς. Βολής μπλοκ κολώνας είναι άμεσα συνδεδεμένη με το περίβλημα, συντήρηση μπορεί να αντικατασταθεί γρήγορα Shot συνολικά, και ιδιαίτερα κατάλληλο για την συνεχή παραγωγή καθαρισμό εξοπλισμού.

Δύο-disc ανθεκτικά στη φθορά υλικών που χρησιμοποιούνται, δουλειά για να διατηρήσει ένα υψηλό βαθμό της δυναμικής ισορροπίας. Shot μπάλα επιτάχυνση και την προστασία των ειδικών ανθεκτικά στη φθορά μέρη κατασκευάζονται από μαντέμι, μπορεί να εγγυηθεί τη διάρκεια ζωής. Και φύλλα την υπο-σύγχρονη περιστροφή γύρο χάπι, ώστε η επιτάχυνση της μπάλας shot πρέπει να εξασφαλίσει ότι την πυροβόλησε μπάλα αφήνει τη μετάδοση μη-δόνηση, μειώνοντας έτσι φθορά και δάκρυ στη λεπίδα. Τμήμα στο πλάνο ανατινάξεις τη συσκευή με προστατευτικό καπάκι το όριο να διασφαλίζει ότι ο εξοπλισµός και προσωπική ασφάλεια.

Δυναμική Balancing μηχάνημα για στροφείο του ρόδα στροβίλων (Γερμανία Schenk) το βίντεο για το σώμα στροφείο δοκιμή μηχάνημα: τα http://v.qingdaoqingzhu.com/products/183.html

3. μας πιστοποίησης

CE ISO9001 και σύντομα ON η αμμοβολή τροχούς με κινητήρα για Shotblasting μηχανή

3. μας υπηρεσία

3.1. μας εταιρεία έχει περάσει "CE", "ISO9001" και bureau veritas πιστοποίησης.

3.2. 50 χρόνια εμπειρίας με 20 επαγγελματίες μηχανικούς σε μας Qingdao Hesong Machine Co, ε.π.ε.

3.3. τόσα πολλά είδη ειδών χυτηρίου μηχανήματα---100 πυροβολισμό / άμμο αμμοβολής μηχανές και 80 είδη μηχανές χύτευσης.

3.4. διακριτικός μετά την πώληση εξυπηρέτηση, τεχνική βοήθεια και να παρέχει την εγκατάσταση, τον εντοπισμό σφαλμάτων και την κατάρτιση σχετικά με το site

3.5. η εταιρεία έχει τη δική της εμπορική ομάδα Industrial Corporation, πρώτον - πρότυπα κατάταξης υπηρεσία για όλους τους πελάτες εξωτ.

4. τεχνολογία δεδομένων

ΣτοιχείοΣΤΡΟΦΕΊΟ ΔΙΆΜΕΤΡΟΣ (ΧΙΛ.)Περιστρεφόμενη ταχύτητα (r/min)MAX. ΠΟΣΟΣΤΌ FLOW(kg/min) ΛΕΙΑΝΤΙΚΟΊΔΎΝΑΜΗ του MOTOR(kw)
KT16038029301607.5
KT160Z380293018511
KT160L380294026015
KT180400294049030
KT180X415294061037

Τα μηχανήματά μας είχαν εξαχθεί στη Γαλλία, Ισπανία, Ρωσία, Μεξικό, Ιαπωνία, Κορεατικά, Πακιστάν, Βιετνάμ, Ταϊλάνδη, Νοτιοανατολική Ασία και άλλες χώρες, έτσι ελπίζω να μπορείτε να εμπιστευτείτε μας επαγγελματική τεχνολογία και τη δύναμη!

Εμπόριο όρος:

Όρος πληρωμής: 30% ως προκαταβολή, το 70% ισορροπία κατά το αντίγραφο του B/L

Παράδοση των εμπορευμάτων που εκτελείται εντός 45 ημερών από την παραλαβή της προκαταβολής.

Κατασκευαστής πρέπει να παρέχει το πιστοποιητικό καταγωγής αγοραστή.

Ποιότητα και εξυπηρέτηση μετά την πώληση διασφάλισης:

1. ο προμηθευτής υπόσχονται το όνομα, το μοντέλο, προδιαγραφή και ποσότητα συμμορφώνονται με τεχνικό πρωτόκολλο,

εξασφαλίζοντας τη μηχανή, είναι ο νέος εξοπλισμός με ειδική υλικό που κατασκευάζονται μέσα από την τέλεια τεχνολογία.

Δεν υπάρχουν ατέλειες στο σχεδιασμό, υλικό και τεχνολογιών, οι οποίες είναι κατάλληλο για την πρόταση της ζήτησης,

και ανταποκρίνεται στα πρότυπα της εθνικής βιομηχανίας. Η ποιότητα είναι σταθερή και αξιόπιστη.

2. Εξοπλισμός εγγύησης και εξυπηρέτηση μετά την πώληση διασφάλισης μηχανικούς που διατίθενται σε υπηρεσία μηχανήματα στο εξωτερικό

(εκτός ανωτέρας βίας, ακατάλληλης λειτουργίας και τη γρήγορη-φθορά τμήματα φοράει).

3. η συσκευή θα περάσει η δόση και δοκιμή πριν από την παράδοση, αφού η ποιότητα έχει τα προσόντα,

θα αποσυναρμολόγηση του εξοπλισμού, επίστρωση και να παραδώσει.

Για να σας δώσει το κατάλληλο μηχάνημα, pls προβλέπουν κάτω από το μήνυμα μας:

1. Τι είναι το αντικείμενο εργασίας σας και το υλικό και το σχήμα;

2. The η Max. Μήκος/πλάτος/ύψος του αντικειμένου εργασίας και η MAX./MIN.weight του αντικειμένου εργασίας σας;

3. the το productity θα πρέπει να ανατινάξεις το κομμάτι προς κατεργασία (πόσες T ή κομμάτι ανά ημέρα ή ανά μήνα;)

4. η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος που χρειάζεστε (μας Κίνα: 3PH, 380V, 50HZ)

5. καλύτερα να μας στείλετε το κομμάτι προς κατεργασία φωτογραφία ή σχέδιο.


Hot Tags: έκρηξη ροδών, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, προϊόντα νεότερο, υψηλής ποιότητας,
Συναφή προϊόντα
E-mail to us
Κατηγορία προϊόντων
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO ΜΗΧΑΝΉ Α.Ε.